3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Mais oui,oui … oh la la!

Conform celor spuse de auto-proclamatul lempereur/admin/sef/mare maestru de ceremonii/big kahuna/unicul blog(G!!!)er porno/si orice alt titlu isi mai confera zilele astea 😛 , aflu cu o oarecare stupoare ca francezilor le plac romanii … mici. Prin urmare, bun patriot si mare nationalist ce ma consider, am dat o raita pe la mama lor, unde-a trait Ludovic al 14-lea, poreclit si “Soare” si unde au namila aia de metal infipta in pamant de costa vreo 10 euro sa te urci in ea.

Aveam in plan sa ajung la nenea ala cu fotomodele de e sefu’ lor de trib – Scârţozy, sau asa ceva – … asa, ca un fel de lempereur, numa’ cu femei, bani si glorie :D, sa-i ard 2 dupa ceafa, respectiv in freza si sa-l pun la locu’ lui sa nu-si mai trimita babuinii pe aici sa-i ameteasca pe astia micii cu “ui uii, ui uii”, ca pana la urma o ramane vreunu’ fara dinti in gura si dup-aia iar ne fac tigani si rromi, ne pun vioare in maini si ne infing pe postere cu meciuri de fotbal.

N-am mai ajuns chiar pana la nenea ala marele, fiind distrat de alt fel de monumente turistice a la cocoselu’ galic:

1) Vi s-a intamplat vreodata sa stati la o bere cu amicii la colt de strada, si ocupati fiind, cum e si normal, cu urmarirea tinerelor sub 18 ani, cu scopul de a le aburi geamul de la masina/ochelarii/privirea/judecata, asta cu scopul de a le lua temperatura interioara cu termometrul din dotare ca sa le verificati sanatatea … si cand va intoarceti inapoi la colt sa constatati cu stupoare ca berea a disparut??? … Da, stiu, neplacut… 🙁 Mais n’avoir pas de la peur, le francois est salvateur!

img_42591

2) Umbland noaptea singur pe strada, c-o uitatura ciudata la cer sau la trotuar, c-ai auzit ca asa faceau toti berbecii astia sensibili si romantici, realizezi socat ca ai plecat caine surd la vanatoare, n-ai ustensila principala. Se intampla tuturor, chiar si celor mai buni dintre noi … Farmaciile si chioscurile de colt de strada sunt inchise, pana la Carrefour e departe … Dar asta nu e un motiv sa disperi, amice, mai ales cand strada aia e a Parisului, pt ca nu de putine ori vei gasi automatele perfecte pt tine …

img_4290

Preturi accesibile, le gasesti oriunde pe trotuare, deschise oricand, convenabile si-ti asigura noaptea 🙂

Asa ca de ce sa luam furca si toporul la ei, nu mai bine le luam berea, scotch-ul si prezervativele? … Ii dam de faliment.

P.S. In functie de caz, astea (2)) pot veni la indemana si fetelor, ca na, daca ti-a iesit automatu’ in drum, o fi vreun semn ca dai peste armasarul, in cazul asta cocoselul visurilor tale.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.