3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Săriţi ! Luaţi furca şi toporul !

    Un pedofil francez a fost prins în România. Propun aplicarea imediată a modelului italian ! Să organizăm potere prin centrul Bucureştiului, să spunem tare pe stradă “Olalala mais oui ! ” şi să tragem pe roată pe ăla care nu se uită câş pe motiv de favorizarea naţiei de infractori care este Franţa. Sună absurd ? Ma daaaaiiiiii, come absurdo … mama miaaaaa calzone parmegiano mozzarella !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

6 comments

  • Io zic sa aplicam tratamentul CEH. Ii taiem domnului outzele! :d

  • @ artistu – am face doar sa respectam diversitatea culturala !

  • Din pacate incidenta infractiunilor facute de “ai nostri” in Europa e CEVA mai mare decat cea a francezilor la noi. Nu tine.

  • […] Contact ! Săriţi ! Luaţi furca şi toporul ! […]

  • Poze Desktop

    Dorin, ai dreptate! De la pedofilia pana la omor mai este destul de mult. In fine, ambele sunt ceva ce numai un om bolnav poate s-o faca.

  • Fals, orice om e capabil de ambele lucruri, chestia tine doar de crestere si momentul prin care trece. Nu e un om bolnav, e un om care are un motiv. Pedofililor le plac copilasi.. (asta e nasol ca aia nu au discernamant, desi pe la 16-17 ani eu zic ca ai), apoi si alora gay nu le plac femeile… (ca majoritatii) si cu toate astea nu sunt bolnavi (a nu se intelege gresit din cauza nick-ului:D ) Sunt multe chestii ciudate pe lume, dar asta nu ii face neaparat bolnavi. Eu cred ca foarte putini sunt “bolnavi” cu adevarat. Iar omorul, e foarte grav cand e premeditat, in rest i se poate intampla oricui:))) (asta e pt aia care omoara persoane cu masina si scapa fara nici o zi de puscarie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.