3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Operaţiunea „cioco”

Faptul că trăim într-o lume „euforică”, puţin nebună şi confuză deja nu mai miră pe nimeni. Numai când te gândeşti la traficul din Bucureşti, te iei cu mâinile de cap şi te duci direct la cutia cu aspirine în speranţa că o bulină îţi va alina migrena subită. Dar, între timp, dai peste tabloidele aruncate nonşalant pe masa din sufragerie şi o vezi încă o dată (dacă mai era nevoie!) pe Sexy Brăileanca în toată splendoarea ei siliconată pe prima pagină. Migrena se înteţeşte şi-ţi dai seama că ai nevoie de două buline şi nu una.

Deschizi televizorul. Ştiri. Un şofer ungur a fost jefuit lângă Arad. Ameninţat, înhăţat şi lăsat de izbelişte pe te miri unde, omul se vaită de paguba produsă. Hoţii i-au călcat maşinuţa, lăsându-l să-şi găsească singur calea pe…jos! Totuşi, norocul şoferului, a doua zi camionul este găsit…GOL! La ce vă gândiţi, măi?? Nu şoferul, ci camionul! 😀 Primul gând care-ţi fulgeră prin cap? Evident, ce era în camion? Păi, ce putea să fie ca să-şi dorească hoţii atât de tare? Imaginaţia bogată acuma ne zburdă vesel pe câmpiile maro ale patriei datorită regimului alimentar al paielor din capul s(t)atului. Prin urmare, venim cu mai multe variante:

1. Lada de diamante promisă de către hoţi lu’ Iri. În acest caz, avem şi răspunsul la întrebarea de ce nu a primit Moni nimic de Valentine’s Day. Păi, pentru că hoţii au fost probabil recrutaţi din rândul constructorilor faimoaselor autostrăzi mioritice. Ca atare, şi-au acordat un sfert academic pe măsura instrucţiunilor primite.

2. Scripetele cu care Mugur Isărescu intenţionează să ridice leul… la 4,2 euro bucata!

3. Firele de păr pe care Băsescu urma să şi le implanteze în vederea refacerii celebrei şuviţe care i-a adus succesul în alegerile din 2004. În caz că aţi uitat, şi 2009 este an electoral 😉

4. 100 de italieni care încercau să imigreze ilegal (!?) în România. Motivele? Au auzit ei că numărul de dive porno pe cap de mascul e mai mare ca-n Italia (evident, dacă avem în vedere că populaţia lor e mult mai mare ca noastră. Restul este…matematică!).

5. Armele de la Ciorogârla?? Poate, zic şi eu 😀

6. Elodia, preferabil vie şi nevătămată pentru a o putea avea invitată la Dan Diaconescu în direct pentru un număr de episoade cel puţin egal cu cel al episoadelor destinate desluşirii cazului. Însă, întrebarea mea acum este cine erau hoţii? Erau ei puşi de către Cioacă, pentru a-i astupa gura Elodiei şi a preveni astfel ruinarea momentului acestuia de celebritate şi popularitate în rândul soţilor frustraţi? Sau a fost mâna lui Diaconescu, după ce şi-a văzut ameninţată telenovela senzaţională?

7. Ajutoarele financiare şi materiale trimise de către Somalia şi Etiopia României pentru a ne ajuta să ieşim din criza economică. Deh, gaura din buget a ajuns să-i sperie până şi pe ei, numai guvernul nu o vede 😀 Staţi că mă sună de la Palatul Victoria… „Alo, da… Cum unde e gaura? 😛 În buget, nu v-am spus?” Quod erat demonstrandum 😉

8. A doua serie din bordurile lui Videanu, care, însă, au ajuns prea târziu. Dându-şi seama de potenţialele pierderi, Videanu a trimis hoţii să fure bordurile, ca măcar asigurarea să şi-o primească.

După cum vedeţi, posibilităţile sunt nelimitate. Şi, totuşi, un singur lucru se afla în camionul cu pricina, dar nimic din cele enumerate mai sus. Ce era, atunci, în camion? Păi…mda…în camion se găsea, conform spuselor şoferului…ciocolată!! Ecco!

Măcar motivaţia hoţilor rămâne o enigmă, numai bună de-o nouă telenovelă diaconesciană. La ce le-o trebui, numai ei ştiu. Să fii choco-holic, şi tot nu furi un camion întreg. S-o fi vândut-o apoi pe piaţa neagră?? Care o fi fost preţul atunci? Varianta cu Valentine’s Day pică din prima…asta dacă nu s-au gândit la Dragobete. Ei, hai că asta e mai plauzibilă. Sau poate şi-au deschis un spa unde se aplică tratamente cu ciocolată. Posibilităţi sunt cu duiumul. Tu ce crezi?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.