3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Je

La sugestia colegei Zee, care nu avea habar nici câţi cromozomi Y posed, am decis să vă povestesc despre mine. Minele sunt nişte găuri în pământ din care ies minerii. Aud pe cineva din ultimul rând “asl pls”, aşa că 24, staţi să caut, mascul feroce. Despre locaţie, nu întrebaţi, că nici eu nu ştiu. În general, unde mă pui acolo şed. Mai aud o întrebare de la domnişoarele din primul rând “De ce n-ai poză pe blog?” Credeţi-mă, nu pierdeţi nimic. Fotografia care apare în dreptul numelui meu reprezintă fântâna din centrul urbei unde am văzut lumina zilei într-o noapte de toamnă, şi anume Medgidia.

Cum de am ajuns să scriu pe globul ăsta? Oricum îl vizitam destul de des, citind ce mai au de expus Şefu’ lu’ Lara Kroft şi sclava sa (aka Salsatoarea), aşa că am decis să văd ce mai scriu şi eu. Cine ştie, poate o să inventez ceva interesant şi nu o să aflu.

Despre ce o să scriu pe globulul ăsta? Cam despre orice, în afară de politică, sport, manele, silicoane. O să tratez teme mai filosofice, dar va trebui să le mai aşteptaţi. Deocamdată, bănuiesc că deja aţi fost adormiţi de basmul cu Făt-Superb, care o să mai aibă multe episoade. Ţelul e să aibă mai multe decât serialele despre Elodia şi Magda Ciumac la un loc.

Aştept orice sugestie referitor la subiectele de dezbătut sau la alte aspecte. La recitire şi nu uitaţi: Faceţi altora ce le place lor.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.