3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Romania-Ucraina: 1-0

Meciul Romania-Ucraina, disputat la Haga, s-a incheiat. Rezultatul, unul favorabil Romaniei cu aproximativ 80%, ne face un pic mai mari. Sa speram, insa, ca nu atat de mari cat sa ne creasca si nasul, mai ales cand il ridicam sa trecem pragul.

Conform deciziei Tribunalului de la Haga, Romania dispune de toate drepturile legale pentru a exploata resursele naturale din platforma continentala nou-anexata (circa 9 700 km patrati).

Morala: daca vrei petrol, nu-i neaparat nevoie sa pretinzi ca unii detin arme de distrugere in masa. Se poate si pe cale pasnica 😉

P.S.: Catre carcotasii care se vor gasi catre morala mea: stiu ca Irakul nu a fost nicicand teritoriu american, si ca sunt doua situatii diferite.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

8 comments

 • E mai mult un 3-1. Părerea mea de microbist 😀

 • nu uita ca si o anumita tara implicata in acest proces de la Haga a trimis niste militari in Irak.
  PS: mi-e dor de tine:)

 • @ lempereur – Sefu, cred ca poti s-o iei chiar drept un 4-1…parerea mea de matematician (ma rog, economist, da’ fara mate la economie mai greu, lol). Luam asa: 80:20 si prin simplificate…ecco! 😀 Da’ am zis sa nu fiu chiar atat de rea cu dansii 😀

 • @ tayshaun – Nu, n-am uitat de “isprava” tarisoarei asteia nou “tunate” (ca vad ca-i la moda termenul prin tabloide) nu cu silicoane, ci cu ceva resurse naturale 😀 De altfel inca simt musca aia pe caciula, desi si eu nu am fost de acord cu “fapta” noastra de “milostenie” (a se citi “pupat in fund american” 😀 ).
  P.S.: Eh…ia te uita acilisea…am devenit tare dorita de cand am plecat din Romania. Pai atunci mai bine mai stau pe aici, ca vad ca merge asa (lol). 😛

 • no big shit!! really..in bucata cealalta a ucrainienilor este tot atata gaz cat e in toata bucata noastra care ocupa 80%..deci NO BIG SHIT!

 • @ mosky – Si daca tot e pe cat zici, atunci decat nimic nu-s bune si alea? Important nu e ca au primit si aia la fel sau cat au primit, ci ceea ce avem noi. Poate ar fi cazul sa nu ne mai uitam la capra vecinului sa vedem ca are coada cu 2 cm mai lunga, ci sa ne uitam in a noastra si ne multumim cu coada caprei noastre…ca deh, doar amandoua dau lapte de aceeasi calitate si, dupa cum spui tu, si aceeasi cantitate 😛

 • Da stai .. ca se joaca si returu 😀

 • @ powerpuff – Speram ca ala sa fie 5-0 😛 Pana una-alta, insa, e bine ca Liverpool a batut pe Chelsea sambata 😀 Ma rog, asta ca fapt divers…Sau daca vreti s-o luati ca manifestare a entuziasmului de suporter…nu ma supar (lol).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.