3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Dictionar de termeni biologici; astazi: cocalarul

Rezultat, al incrucisarii (ne)fericite dintre tampovitean si dobitoteanca, cocalarul este acel exemplar impestritat caruia ii sade intotdeauna bine la stanga pitzipoancei sau la volanul BMW-ului X5, sau amandurora in acelasi timp. Evident, in acest din urma caz, se presupune ca pitzipoanca accepta si masina ca loc al desfasurarii actiunii.

Regn: homo sapiens sapiens (oare?)

Increngatura: stupidus mioriticus

Clasa: mai conteaza? Oricum nu a trecut.

Subclasa: singura clasa pe care a trecut-o cocalarul

Ordin: rugamintea cocalarului catre restul regnului sau (mai putin catre pitzipoanca, pentru ca altfel donsoara isi ia repede picioarele pe spinare si se muta la alt cocalar…evident ca se muta, ce pitzipoanca isi permite de una singura apartament in zona „buna” a orasului?)

Familia: se potriveste de minune cu specia pitzipoanca

Gen: mascul feroce

Numar de neuroni: acelasi cu numarul de cromozomi ai Drosophilei melanogaster (a.k.a. musculita de otet), adica 4, dintre care unul singur in creierul superior.

Cum il recunoastem?

Structura corpului: 1 bucata cap (inutil); 2 bucati membre inferioare (de fapt 3 daca-l consideram si pe cel care este util numai pitzipoancei); 2 bucati membre superioare.

Ochii: (lentile de contact) de un albastru pur, un albastru sigur (sa fure dragostea nemarginita a pitzipoancei). Cocalarul este perfect capabil sa distinga silueta pitzipoancei chiar si-n negura cluburilor de pe cheiurile Dambovitei (=>adaptare la schimbarile conditiilor de habitat).

Blana: Cocalarul are intotdeauna freaza perfect aranjata, chit ca pentru asta degetele pitzipoancei risca sa se piarda in suvitele naclainde de gel lipicios.

Semne distinctive: Lantul de la gat, musai din material sclipitor la pret de fabrica (adica undeva mai jos decat cel din complexul Europa), este un semn distinctiv al cocalarilor. La el se mai adauga, optional ce-i drept, o pereche de cercei cu cristale Swarowsky, ca, deh, sa crape audienta de ciuda ca ei n-are asa cercei.

Locomotie: Pe toate cele 4 roate ale BMW-ului sau Mertzanului ultimul tip. Cocalarul mai avansat poate dispune insa de mijloace de locomotie marca Ferrari sau Lamborghini.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.