3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

“Ce faci de Rev?”

newyearseve1

– “Nimic draga, stau in casa si-mi plang de mila” 😛

Nu i-am spus-o pentru ca e o fosta colega, dar nici mult nu mi-a fost. Urasc intrebarea asta. Pentru ca iarasi va fi perioada aia a anului. “Aia” insemnand ceea ce urmeaza dupa Craciun si pana in prima zi a anului urmator. De Craciun, toate bune si frumoase: petreci in familie sarbatoarea nasterii Domnului ( sau asa ar trebui 😛 ), dar dupa cele 3 zile, inapoi la curatenie si la cumparaturi ( mai ales mancare, ca de..  nu se poate sa treci in noul an fara cele mai alese bucate pe masa), stabilirea meniului si tot asa.

Toata agitatia, pentru ce? Ca sa mananci si sa bei “pe indelete” o singura seara pana la 12.00, dupa care te cuprinde inevitabil sentimentul ala de amintiri lasate in urma, sanse ratate,  lucruri nefacute in cursul anului, mai pe scurt, de sfarsit. Ca a doua zi s-o iei de la capat, cu inima golita de sentimente si capul greu dupa “petrecerea” de aseara, eventual cu o portie de nervi la pachet- ca si tu, ca toata lumea, te intorci de la munte invetabil, pe DN1. In consecinta, revelionul nu-mi inspira absolut nimic si nici nu intrevad ceva spectaculos la orizont pana la faimoasa data 😛 . Am zis.

“Habar n-am.”  Asta i-am spus. Perfect adevarat.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

4 comments

  • Salut!ma numesc radoi mihai si imi place felul in care scrieti si blogul de asemenea.Ma gandeam daca ati vrea sa facem un link exchange.Blogul meu este http://www.niggeridinvisoi.blogspot.com . Daca vreti va rog frumos sa ma anuntati prin mail(radoa_ZA_master@yahoo.com) sau printr-un comment pe blog la mine.Daca nu vreti ma scuzati de deranj!o zi buna in continuare.

  • subscriu 100% 🙂
    … sa ne anunti si de Paste 😛

  • Doamne, ruşinos de adevărat, având în vedere că eu sunt una dintre persoanele care se stresează pentru perioada sus-menţionată… Deşi nu are sens, parcă te autoevaluezi în perioada aia, când toata lumea petrece. Eu nu petrec cu tot restul ţării?! A, înseamnă că sunt plictisitoare, naşpa şi nimeni nu mă iubeşte. Dacă din 22 (?) de milioane de oameni, nu mi-am găsit vreo 3 care să mă suporte de Rev…e grav, dom’le, grav…

  • Inca nu am fost intrebat… dar sigur urmeaza… and I hate it! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.