3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Becali revolutions

Aveam tinta la vremea respectiva noul deschis blog al deja faimosului Gigi Becali ,  dar diferite chestiuni m-au tinut departe de subiect (si de blog, daca e sa fiu sincer pana la capat). Marele si controversatul latifundiar si proprietar de fotbalisti se reinventeaza si cucereste si domeniul virtual, asa cum a facut in alte domenii in care s-a implicat pana acum, dupa cum stie orice rezident al patriei strabune.

Fara sa ma mire, constat ca-si sustine in continuare sus si tare pozitia de om credincios pana la Dumnezeu, drept pana la prima curba si patriot pana la primul picior de invadator cu care ne-a obisnuit pana acum. Domeniul asta al blogurilor fiind si deschis editarii zdravene a continutului pana la forma dorita, omul isi afiseaza si partea cateodata nevazuta in fata indiscretelor camere de vederi, aceea de intotdeauna respectand regulile gramaticale ale limbii neaose sau de fin orator ce-si exprima decis si consecvent parerile.

Vad ca iar incep sa folosesc fraze de 2-3 randuri, cu gramezi de conjunctii incluse, semn ca in curand risc sa nu mai fiu inteles nu doar de cititorii blogului sus-mentionat 🙂 …. Imi scuzati amuzamentul, nu evaluez inteligenta in functie de lungimea frazelor citite si intelese. In mod ironic totusi, blogul cu pricina e construit invariabil din fraze scurte si concise. Off, desi am admirat intotdeauna stilul “scurt si la obiect”, n-am reusit niciodata sa mi-l insusesc pe deplin.

Nu pot sa inchei inainte sa fac cunoscuta si urmatoarea propunere, ca tot suntem la capitolul “Becali, Steaua si ale lor obiceiuri” :  flayerSi daca va intrebati cumva cine nu-si mai gasea locul prin alte parti decat parlamentul romanesc, continuand astfel deja lunga traditie de manelisti, vedete porno si ce alte specimene ne-or mai reprezinta la “nivel inalt”, iata raspunsul! Catalin Zmarandescu in Camera Deputatilor … a nu se banui ca asa ceva ma mai poate impresiona destul cat sa-i acord atentie, doar am mentionat-o fiindca se incadra in subiect.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.