3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

5 cm. Doar atat.

Fetitele si baieteii se deosebesc din punct de vedere anatomic. La baietei deosebirea este data de lungime. Aceasta lungime este greu de estimat si cum baietii nu se apuca sa faca prietenilor demonstratii de “jos textila” (cu exceptii gen Botezatu, Mircea Solcanu etc.) exista un algoritm simplu de urmarit. Se pleaca de la o baza universal valabila de 5 centimetri. La aceasta se adauga valori cuprinse intre 0 si 10, functie de respectarea anumitor criterii esentiale.

Primul criteriu este “cat de repede am mers io ca smecheru cu masina”. Aici discutia este despre cai putere si pilotaj extrem. “Bai io am mers cu 100 pe principala pe la noi si pe DN i-am dat 130.” “Bah da’ ce fraier esti ca io merg cu 150 !” Priviri intrebatoare indreptate spre mine. “Prieteni, eu merg cu 50 prin oras. Recunosc ca mi se intampla sa ajung pe la 60-65 dar apas imediat frana. Si pe DN merg cu 90-100 la ora, ca doar e drum european.” In acest moment eu obtin 0 cm la proba asta si ceilalti se jeneaza de ce cretin pot sa fiu. (Se pot obtine cm si daca tu cunosti pe cineva care merge ca boul sau care a avut un accident etc. Si nu ma bag in profunzimea subiectului … adica o maimuta care invata sa schimbe vitezele poate sa mearga cu viteza maxima constructiva a masinii fara probleme.)

Trecem la criteriul “beutura”. “Bai am baut ieri 25 de beri in 30 de minute. Am fost cu asta .. da’ el parca nu a baut asa ca mine.” “Cum bah ca am baut si eu 15 beri dar am mai luat si juma’ de sticla de uischi si o sticla de vin.” Priviri intrebatoare indreptate spre mine. “Prieteni, eu beau de 4-5 ori pe an, maxim doua pahare de vin. De revelion in schimb fac prapad: bag 2 pahare de vin si un pahar de sampanie.” Iar obtin 0 cm 🙁 (acum nu conteaza ca orice fiinta umana care isi poate misca mana poate bea pana moare fara nici un fel de problema)

Ultimul criteriu este “cafteala”. Aici trebuie sa spui cum, daca vrea cineva sa te bata sau daca vrei tu sa bati pe cineva, ai in spate zeci si sute de baieti, care de care mai nedus la biserica dar dus la sala. Iar obtin 0 cm, pentru firea mea pasnica.

Total: 5 centimetri.

PS: ma intreb cum se descurca aia de obtin 10 cm la toate criteriile. Adica e ceva sa ai 35 de centimetri in dotare … nu ?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.