3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Conferinte “Tineri de Succes”

In perioada 24-26 noiembrie, Sindicatul Studentilor din Cibernetica organizeaza o serie de conferinte pe tema “Tineri de Succes”, specializate pe domenii ca Jurnalism, Marketing/Advertising, Financiar/Bursier/Bancar si IT&C. In cadrul conferintei vor lua parte oameni din toate aceste domenii: Robert Turcescu, Dorin Ghidiu, Alina Bratu, Andreea Marin, Calin Fusu, Florin Dragomir, Andrei Dudoiu, Ionut Negoita; oameni care au dobandit succesul prin munca si au ca target sa-i faca pe studenti sa creada in ei si prin munca sa poata ajunge ca acesti oameni.

Evenimentul se va desfasura in incinta Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are ca target atragerea studentiilor din toate facultatiile bucurestene si toti cei interesati de conferinte.

macheta1

Cei care doresc sa participe pot veni in zilele de 24 si 26 in sala 0219 din cladirea Ion N. Angelescu de la ora 10:00 unde se vor desfasura conferintele pe temele Financiar/Bancar/Bursier si cea de IT&C iar marti de la aceeasi ora 10:00 in sala 2013 localizata in Cladirea Virgil Madjearu, din Calea Dorobantilor nr. 15-17, pentru a participa la conferinta axata pe jurnalism, Marketing si Advertising.

* Preluat integral de la Laur, membru SISC.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , , ,

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.