3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Autorii de succesuri este idioti

Un nene, Al Reese parca, a fost invitat in Romania de Antena1 sa sustina o conferinta … ceva legat de marci si succes. Si el ne spune pe la stiri ca “Italia are succes cu moda, Franta cu parfumurile. Romania trebuie sa gaseasca un lucru la care sa se priceapa si sa il faca pe acela.” Prima observatie: nea’ David Ricardo a spus exact acelasi lucru acum vreo cateva secole bune.

A doua observatie: acesti specialisti care scriu carti despre cum sa ai succes (online, offline, in afaceri, in viata personala etc.) sunt, dupa umila mea parere, niste idioti care fac bani pe spinarea oamenilor creduli. In aceeasi nota: americanii primesc sfaturi de la psiholog ca sa treaca peste momentul nefast, trist, superdeprimant si infiorator in care cel votat de ei nu castiga alegerile. Toate tampeniile astea cu “trebuie sa vorbesti copiilor, comunicarea e cheia” cand ala micu’ se tavaleste pe jos ca el vrea jucaria cea mai scumpa pe care nu ti-o permiti sau ca “femeile nu inseala pentru sex, ci doar pentru sentimente” (vazut la Mircea Badea exemplul asta) sunt niste idiotenii fara margini.

PS: nu, David Ricardo nu este fotbalist la CFR Cluj.

PPS: nu, nici la Steaua.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

4 comments

  • hhhmmmm…la CFR nu…la Steaua nu…atunci? 😀

  • Mai avem dinamo, rapid … poate la astea 🙂

  • Ei, sefu’…pai daca-i tragedie nationala cand iti moare soricelul din pivnita? Apai, deh, trebe’ sa mergi la pisicolog 😀 Evident, ca sa investighezi moartea soricelului, nu pentru alte motive (lol).

    Ah, si stiu eu cine e David Ricardo. Stiu eu! Sefu’ David Ricardo e intr-adevar fotbalist, autor de autoteoretizari celebre in materie de avantaje ale echipei adverse in comparatie cu ale noastre (asa se traduce avantaj comparativ, nu? 😀 ), in prezent retras din activitate de vreo 2 secole (unii sunt longevivi ca nu folosesc prafuri si nu joaca dame toate ziua 😉 ). A jucat in nationala Angliei, impreuna cu Adam Smith si Thomas Malthus, fix in perioada in care conceptul de fotbal international prindea si mai mult contur, mai ales din perspectiva diviziunii rolurilor. Atunci s-au consacrat definitiv posturile de fundas, mijlocas, atacant si portar, pentru ca fiecare sa aiba de castigat din plimbatul balonului de la unul la altul, fiecare in functie de cum se pricepea mai bine. Happy sefu cu explicatia? lol

  • mama … mai bine ziceai simplu ca joaca pe la Notthingham Forest 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.