3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Sweet november

Stiu. Va ganditi la piesa aia superba de la Enya si la chipesul Keanu si faimoasa Charlize. Si nu sunteti prea departe de adevar. De sentimentul pe care-l inspira-  o tristete apasatoare cu iz de singuratate si puternic  accent de dezamagire. In ultimele saptamani, mi se pare ca e peste tot. Nu de la vreme sau anotimp, nici de la astre sau alte prostii prezise de “mama omida”.

Nu va vine sa va luati lumea in cap cand nu numai voi sunteti aia care nu mai stiti pe ce planeta traiti, dar si prietenii ( aia putini dar buni)  admit ca se afla intr-o “dulce inertie”? Din varii motive, care la prima vedere par scoase din replici de telenovela, dar care devin dureros de adevarate cand ti se intampla tocmai tie.

Si uite asa ne scufundam de la o zi la alta din ce in cei mai adanc in butoiul cu melancolie.. Incet, dar sigur.  Pana intr-o zi, cand o sa-i dam de fund. Si lucrurile o sa revina la normal. Gigel o sa dea un semn de viata, Andra o sa-si bage mintile in cap si Cata va redeveni partenera mea de ras la cursurile de toate zilele. Si porcii au sa zboare. Punct.

 

PS: Aste e pentru zilele mohorate de noiembrie 😉

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.