3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Fungift.ro – (tepari !) cu reflexe intarziate

Fungift.ro a derulat o campanie pentru bloggeri. Data limita de inscriere era 1 noiembrie. Eu am dat mail joi, pe 30 octombrie, propunand spre vanzare un articol si respectand toate conditiile de participare. Pana sambata dimineata nu am primit raspuns, asa ca am publicat articolul fara sa primesc nici un ban. (NB! data publicarii apare ca 30 octombrie pentru ca postul a fost tinut privat … asteptam raspuns …)

In concluzie mi-am luat prima teapa ca blogger … tare !

Editare ulterioara:

 1. Marius Ciocan Says:
  November 2nd, 2008 at 12:25 am “Asta inseamna ca mi-am luat prima teapa ca blogger … tare !”

  Nope. Inseamna ca nu am avut eu timp sa raspund la mailuri, vineri fiind plecat din oras. Sunt 6 mailuri pentru concurs in asteptare. Stai linistit.. in concurs intra toti cei care au dat mail pana pe 1 nov.

  Deci NU ti-ai luat teapa ca blogger.

  Si chiar daca dadeam dovada de lipsa de cohones si nu vroiam sa iti raspundem la mail pentru a nu iti da puntele cadou, cine te-a pus sa publici articolul? Nu cumva tu chiar vrei sa iti iei o teapa si nu stii cum sa spui? )

  Ne auzim luni… sau poate mai devreme.

 2. lEmpereur Says:
  November 2nd, 2008 at 3:08 pm Pai daca zici pana pe 1 noiembrie eu inteleg pana pe 1 noiembrie. Si l-am publicat pentru ca era scris si chiar imi plac bilele yang D Cat priveste punctele cadou bineinteles ca am incalcat regulile de participare la concurs. Asta e, data viitoare. Si imi cer scuze pentru duritatea postului meu, dar eram pornit sa fac primii bani din blogging … ban la ban si paduche la paduche … parca asa se spune )

  PS: Totusi in mediul asta de blogger daca nu actionezi la timp ti-o ia altul inainte (asa am patit eu), deci ma asteptam la ceva putintel mai prompt ;)

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.