3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Culisele campaniei PSD Ilfov

Zvonurile primite pe cai neoficiale spun ca organizatia PSD Ilfov a comandat 3000 de geci de culoare rosie din China. Gecile respective au sosit la destinatie in culoarea portocalie, taman pe paleta coloristica a PDL. Prejudiciu estimat la 8 miliarde lei vechi.

Iar in comuna Voluntari lansarea candidatilor PSD la senat, respectiv camera deputatilor, a fost umbrita de sarirea Cd-ului atat la cantarea Voltaj, cat si la concertul lui Gheorghe Turda.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

7 comments

  • :))) ….suuupeeeerr 😛

  • @alecsutza – daaaaa

    @mihnea – asa am zis si eu

  • Mda…si totusi portocaliul este o culoare norocoasa pentru candidatii care o poarta. Doar doua exemple: Alianta D.A. alegeri 2004 si Revolutia Portocalie din Ucraina. Deci sa intelegem de aici ca se prefigureaza o schimbare de partide pe la guvernare? O lasam pe Mama Omida sa ne prezica viitorul…politic 🙂

    Pai deh…probabil ca a fost un semn…catre electorat! S-au gandit bine candidatii ca n-ar fi rau daca ar sari CD-ul fiindca in felul asta ar scoate la iveala adevarul crunt din lumea muzicala: playback-ul, iar rechinii muzicalisti isi gasesc pedeapsa. Deci…dupa cum spuneam: fapte, nu vorbe! 😛 (lol)

  • @larakroft – atat Alianta D.A. cat si revolutia portocalie din Ucraina au fost esecuri rasunatoare pe termen lung … deci nu e o culoare foarte buna

  • Pai sefu’…cand au gandit politicienii pe termen lung? Poate doar cand au planuit un razboi in Irak sau alte d-astea. Adica, ma rog, termen lung in sensul ca au chitibusarit ei la planul ala ani multi si grei 😀 Nu vor decat sa ajunga la os, iar acolo ajunsi planul este simplu: furam repede cat putem ca cine stie cand pierdem puterea. Cu alte cuvinte, important este succesul electoral, nu ce urmeaza dupa…ma rog, decat in masura in care le umple (si mai mult) buzunarul.

  • ai dreptate, asa e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.