3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Normalitate

Subsemnatul este student in anul I la ASE, urmand programul de master Geopolitica si Relatii Economice Internationale. In aceasta calitate am in continuare dreptul la reduceri pe mijloacele de transport, pe baza legitimatiei mele de student. Cea veche a expirat la 15 octombrie, cea noua va fi gata undeva pe la mijlocul lunii noiembrie (!)

Explicatii pentru aceasta intarziere uriasa: 1. legitimatiile se tiparesc in ordinea alfabetica a facultatilor si astfel facultatea de Relatii este ultime pe lista. (asta e vrajeala oficiala)

2. eu cred ca pur si simplu personalul administrativ de la ASE a fost luat prin surprindere de faptul ca anul universitar a inceput (iar) tot la 1 octombrie.

Intre timp platesc 32 de lei saptamanal pe tren in loc de 16 cum ar fi normal. O sa-mi recuperez banii ? Niciodata. Si in ziua in care voi primi legitimatia o voi rupe metodic in prezenta doamnei secretare ca doar “valoarea mea valoarea mea nu o are nimenea”. Poate fac si vreo aroganta si platesc biletul pana la Brasov chiar daca nu merg decat pana la jumatatea drumului.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.