3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Premiile Ioan Chirila – editia a IV-a

Pentru cei care scriu povestea, nu doar rezultatul… Pentru cei care stiu sa scrie, nu doar sa numere faulturi…
Pentru cei care scriu despre jocul din teren, nu despre cel din culise… Premiile „Ioan Chirila” cauta si anul acesta Talentul Anului. Concursul se adreseaza tinerilor care isi doresc sa devina jurnalisti sportivi, dar stiu ca pentru aceasta  nu e suficient sa numeri cornere sau sa consemnezi faulturi. Mai mult decat atat, Talentul Anului e cel care stie ca ultimele aventuri amoroase si ultimele achizitii de lux ale sportivilor nu fac obiectul de interes al jurnalistilor sportivi.

La concurs sunt invitati sa participe toti autorii non-profesionisti care cred ca au „cerneala in condei”. Pentru a participa, ei trebuie să trimita un text cu tema sportiva, intre 29 septembrie si 3 noiembrie, la premii@ioanchirila.ro.

Invingătorul va beneficia de un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de ştiri din România – Hotnews, avand, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist. Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigătorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST si un reprezentant din partea Evenimentul Zilei.

– sustinut (si) de Carina, Paula si blonda care gandeste

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.