3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ummm, Houston…?

…we have got ourselves a big fucking problem! 😀 Ce-am prins eu din stirile zilei de azi arata ca un clip din “The day after tomorrow”, pt cei care l-au vazut… Ma refer la faimoasa, ultra-discutata si mult-temuta incalzire globala, sau mai degraba la efectele ei, care se fac vazute cand si cand.

Astazi, din ciclul “Credeam ca nu se poate”, va prezentam episodul “Zapada la Ecuator” 😛 . Si nu e gluma, ca arata la televizor o gramada de africani de la Ecuator (la vreo 250 de km de Nairobi, parca) care atingeau, simteau, se loveau cu, gustau sau doar priveau cu ochii cat cepele omatul nostru cel de toate iernile. Evident, pe-acolo probabil ca si batranul satului, trecut prin atatea, s-ar fi recunoscut ca fiind “perplex” dupa o asemenea intamplare. In aceeasi stire se explica cum ca ninsoarea ar fi fost efectul despaduririi industriale ce avusese loc in zona. Misto, aratati-i lui Al Gore sa mai faca un documentar …

Separat, dar din acelasi domeniu, undeva la polul opus al temperaturilor, se spunea ca un ghetar de vreo 40-50 de km patrati tocmai se desprinsese din calota glaciara, urmand probabil sa pluteasca linistit pana va ajung prin zone mai calde, unde va contribui si el cu particica lui la cresterea nivelului oceanului planetar.

Ingrijorator? For you to decide…

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.