3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Dupa 25 de ani

Unii spun ca dragostea dureza 3 ani. Daca ar fi asa, ar mai avea ceva sa-si apuna  doi oameni casatoriti de 25 de ani? Nu s-au plictisit unul de altul, nu si-au impartasit toate speranetele, planurile, visele? Si totusi inca exista oameni fericiti cu adevarat si dupa 25 de ani de casnicie. I-am vazut eu aseara 😉 .Si-au aniversat 25 de ani de cand au spus “da” in fata Domnului si erau fericiti.

O fericire din aia care nu frapeaza prin gesturi sau mimica, care nu exagereaza prin ridicol, care nu se manifesta ostentativ prin cuvinte desarte. Fericirea tihnita a omului de varsta a doua, care emana din toate privirle, gesturile si mimica celor doi. Fericirea aceea in care cei doi se inteleg  dintr-o privire sau un suras.

Au dansat pe “I’ve got you under my skin”  a lui Frank Sinatra, obraz langa obraz,  ea cu rochia unduind  gratios pe acordurile melodiei, el  concentrat pe pasii de dans, si vazandu-i,  tot ce-ti mai puteai dori era sa ajungi ca ei intr-o zi.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

  • Felicitari! si …. LA MULTI ANI!!

  • Casa de piatra? DA!!!! 🙂 ce ma bucur sa aud de povesti adevarate. serios. ma ajuta sa incep sa cred din nou.

    Si dand-o in gluma, stiti bancul ala, cica in casnicie primii zece ani is grei, ca urmatorii-s imposibili. =))

  • Ma bucur mult pentru ei si pentru dragostea lor…E intr-adevar superb sa vezi ca adevaratele iubiri nu se pierd sub povara anilor, nu se ranesc cu orgolii absurde si stralucesc la fel ca-n tinerete! Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut cata iubire pot emana 2 batranei intr-un episod din “Grey’s anatomy” acum 2 seri. Cu siguranta aceste iubiri exista si in realitate, nu doar in filme! S-ai vedem la fel de indragostiti si fericiti si la nunta de aur 😀 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.