3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

GSP TV ? Nu nu …

Noul canal GSP TV (de la 1 pana la 4) este cel care transmite meciurile din Liga 1 din acest sezon. Dar momentan aceste canale nu sunt disponibile in toate retelele de cablu. Inca se mai negociaza cica. Sa nu le puna si la mine pe cablu daca cer bani in plus la abonament.

Exista cateva variante: 1. preiau canalele GSP si le baga direct in programele baza, marind abonamentul. In acest caz eu dau telefon la OPC si nu ma las pana nu iau amenda. Adica la restaurant daca eu cer o sticla de vin si chelneru’ imi aduce si una de sampanie eu sunt obligat sa o platesc si pe aia ? Nu nu … iese cu scandal.

2. pun canalele GSP ca un pachet EXTRA de programe, caz in care eu nu il iau. Adica sa platesc pentru meciuri slabe (cel mult submediocre) ? Sa platesc ca sa aud cum se ataca toti actionarii, patronii, finantatorii, administratorii delegati, antrenorii, aia de la liga etc ? Nu nu …

Evident ca am un regret enorm: nu pot vedea “U” Craiova jucand si trebuie sa ma multumesc cu live text. Asta e. Dar deja de 6 luni de zile nu mai intru pe gsp.ro sau prosport.ro, nu ma mai uit la stirile din sport (cu exceptia tvr 1, dar si aici rar) si sunt convins ca pot trai si fara Liga 1. Forza Stiinta !!! PS: “U” Craiova 2 – Poli Iasi 0

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

  • incearca pe net. prin peer to peer. nu m-am uitat sa vad cum a fost in prima etapa, dar ar trebui sa se vada bine. nici eu nu urmaresc toata liga I frutti fresh ?!, ci doar doua echipe. meciul la care m-am uitat in vichend a fost destul de slab, cu o echipa de B si una care va face cu greu fata in shampion lig.

  • CS Otopeni – CFR sa fie meciul 😀 ? Si cica de pe la anu’ o sa bage meciurile in pay-per.view … cel putin asa vor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.