3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cred ca m-am … *hic* … turmentat

Suspect : Pepene, zis si “Lubenita” sau “Harbuz”, cunoscut in cercurile inalte si ca “Citrullus Lanatus” (dupa cum a rezultat in urma unor complexe investigatii intreprinse ulterior)

Infractiune : Sustragerea, insusirea fara drept si mai apoi consumarea aproape indecenta a lichidului din 3(trei) sticle imprimate “Ursus”. Mentionam ca fapta s-a petrecut in public si concomitent cu toate cele 3 sticle !

Locatie : Necunoscuta

Observatii : Suspectul a fost suprins in flagrant delict in zona Crangasi – intrare statia de metrou. S-a sustras interogatoriului prin rosto-golirea lichidului ramas in sticle pana la iesirea din raza vizuala a autoritatilor. Suspectul e considerat relativ docil si dulce in general, dar nu putem fi siguri de reactia sa dupa consumul substantelor mentionate. A se trata cu grija!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

2 comments

  • =)) =)) Daca ma crezi, ieri ieseam de la metrou si am vazut “obiectul” .. ce-i drept fara “antenute” ; se vedeau doar cele 3 gauri si ma intrebam la ce-ar fi putu sa le foloseasca. Iata ca raspunsul era mai evident decat toate ipotezele(unele mai plauzibile ca altele 😀 ) pe care le emisesem eu.

    PS: Zi-mi ca ai observat si casutele care stau in drum 😐

  • … deci suspectul s-a intors la locul faptei! TIPIC! 😀

    … mda, ma gandeam sa intreb de autorizatii de constructie daca nu mi-ar fi fost teama c-as fi ajuns ca pepenele din imagine – anume cu gauri in mine 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.