3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

B’ESTFEST 2008- Ziua 2

Cu ce sa incep… ieri a fost ziua pe care am asteptat-o cel mai mult si nu m-a dezamagit deloc; in program au fost (printre altii) trupele britanice Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers.

Manics au cantat in jurul orei 20.30, pe scena Heineken,  dupa o sesiune generoasa de autografe( si aici mentionez ca si subsemnata a facut rost de unul si este fericita posesoare a unei poze cu frontmenul trupei 😀 ).Generoasa in sensul ca baietii au fost draguti si au permis doritorilor sa le faca poze plus ca a inceput cu vreo 2 ore inaintea concertului deci aproape toata lumea a plecat fericita 🙂 .Despre prestatia lor.. ce sa spun..  am cantat odata cu ei hipnotizata in al treilea rand, din pacate pentru vecinii care si-au primit coatele de rigoare 😀 .Publicul, extrem de numeros- nu credeam ca atata lume a auzit de ei in Romania- i-a aplaudat inca de la primele acorduri si a cantat cu ei majoritatea pieselor.Cu mici exceptii( nu au cantat chiar toate melodiile mele preferate 😀 ) au fost absolut perfecti si au promis ca vor reveni in Romania.

 

La 22.00, pe scena alaturata- Romtelecom-  si-au facut aparitia Kaiser Chiefs, o trupa binecunoscuta si datorita prestatiilor live deosebite si care nu ne-a dezamagit nici pe noi, fanii din Romania.A fost o prestatie istorica, as spune.A fost..  sublim. Jocuri de  lumini, prezenta de spirit, ironie si multi fani dezlantuiti au fost coordonatele. Nu credeam ca mai sunt in stare de ceva dupa o ora si jumatate de Manics, dar.. m-am inselat. Cei de la Kaiser Chiefs au dovedit inca o data de ce sunt in stare, incluzand in prestatia lor si momente.. aparte.

De exemplu, solistul Ricky Wilson efectiv  s-a catarat pe unul dintre pilonii scenei in timp ce batea din palme odata cu multimea pe acordurile din “Na Na Na Na Naa”. Sau cand aproape a coborat in multime, traversand coridorul care despartea cele doua scene, strigand din capatul celalalt ”We are the Kaiser Chiefs!!!” cu acel accent inconfundabil.

La sfarsitul zilei tot ce puteam sa mai spun era “Mai vreaaaau!!!” .

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Sxz74LA2qzE]

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.