3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

B’ESTFEST 2008- Ziua 1

Stiu ca multi asteptau posturile astea asa ca o sa incerc sa nu va dezamagesc , povestindu-va despre ziua asta din perspectiva unui.. voluntar.  Da, ieri a fost ziua in care am muncit. Muncit, in  sensul  ca aproape toata ziua am avut excelenta onoare de.. a verifica starea pubelelor din zona si de a interveni in caz de ceva.Nu pot sa va spun cu cata mandrie am purtat tricoul dar mai ales sacii de gunoi 😀 . All in all, datorita dinamismului presupus de acest task, am avut ocazia sa vad toate cele patru scene si implicit concertele.

 Daca credeati ca organizarea unui evenimet e o treaba simpla, va inselati

amarnic.Inainte de a veni spectatorii, locul colcaia de membri ai staffului, voluntari, cei cu presa si diferiti promoteri. Organizarea a fost bunicica: mancare si bautura din belsug, oameni  deschisi la minte si mai ales muzica buna.Asta pentru spectatorii normali; noi, voluntarii nu ne-am ales decat cu apa din belsug, un sandvis, munca si .. muzica buna.Nu pot sa descriu starea in care eram dupa o zi intreaga de muncit si stat in soare, dar ..a meritat 😉 .

Alanis Morissette a sustinut concertul in jurul orei 20.30, concert care dupa parerea mea a fost cel mai bun din toata ziua de ieri.A intrat pe scena imbracata absolut normal( blugi si tricou) si timp de o ora si jumatate, nu a existat decat ea  🙂 . Singurul regret este ca nu eram cand artista a cantat poate cel mai bun cantec al ei, “Ironic”, dar motive obiective de genul debarasarea meselor de farfurii si pahare m-au tinut departe de ultima parte a concertului.  Desigur, nu au lipsit micile “incidente” specifice romanesti, care pana la urma sunt sarea si piperul oricarui eveniment de o  asemenea anvergura(vezi patratelul negru de pe fata lui Alanis).

Cypress Hill a fost.. Cypress Hill 😀 .Nu tineam neaparat sa-l vad pe el, dar eram cu echipa si s-a intamplat.In mare, cred ca i-a placut de publicul de aici- “You, Romanian motherfuckers” cred ca este modul lui de a-si exprima .. bucuria 😀 . Ok, nu sunt fan Cypress Hill, dar pentru amatorii genului concertul  chiar a meritat 😉 .

Revin maine.

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ARsqLSYabac]

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.