3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Shaorma … Elodia ? … Ce naiba ?!?!

După meciul de ieri (pe care l-am văzut în Piaţa Constituţiei împreună cu Emi, colegul de cameră), am decis să ne înecăm amarul şi foamea într-o shaorma. Evident că am apelat la shaormeria de proximitate. În jurul orei 12:20 aşteptam la coadă când văd un tip care trece strada şi vine spre mine. Nimic interesant. La o privire mai atentă îmi dau seama că e un fost coleg din clasele 1-8, pe care nu îl mai văzusem de mult (NA: având în vedere că oraul meu natal Băicoi are 20.000 de locuitori să mă întâlnesc printr-un colţ al zonei Gara de Nord cu unul puţin după miezul nopţii e ceva).

Am aflat şi ce căuta pe acolo. Se pare că pe forumul ComputerGames există un thread maaaare în care se vorbeşte doar despre shaorma şi pizza şi se fac recenzii ale locaţiilor de prin Bucureşti unde se servesc aceste produse alimentare. Şi în seara aia aveau întâlnire la o shaorma cu vită şi curcan. PS: aşa se explică de ce tipii dubioşi de data trecută arătau … normal acum.

Acest incident este cam a treia situaţie în care dau peste un băicoian de-al meu printr-o zonă aleatoare a Bucureştiului în ultimele 3 luni. Asta mă face să cred că Elodia trebuia să fie din Băicoi; sigur o găseam eu. Morala fabulei: am cont pe Computer Games … ce-mi mai place shaorma 😀

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.