3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Stiri locale

Campania face victime. Si nu doar la figurat. Ca exemplu concludent va propun stirea despre o asa-zisa “crima electorala”, cu atat mai interesanta pt mine cu cat s-a petrecut foarte aproape de unde locuiesc. Un sat la iesirea din oras, cu oameni simpli si onesti ca lama unui cutit … nu de alta dar acolo ma duc “la tara”.

Scenariul e simplu : diferente de pareri politice, conflicte mai vechi, inca mocnind si ceva alcool, just to spice things up. Rezultatul : un cadavru si un om de 62 de ani care-si va trai ultima parte a vietii dupa gratii. Parerea mea e de fapt ca nu prea exista, la nivelul ala, diferente de pareri politice, asa ca pun totul in carca razbunarii si a alcoolului. De fapt, nu exista diferente de pareri politice in toata Romania, indiferent ca esti taran lucrand pamantul sau deputat in parlament.

E doar placa pe care unii o pun cand vor diferite chestii si le trebuie alt motiv, mai acceptabil social decat lacomia, invidia, ura sau pur si simplu dorinta de a-ti fi tie bine, chiar daca pt asta trebuie sa calci peste niste cadavre. Si merge, lumea pune botu’ … ne facem ca nu vedem “barnele” din ochii celor din jur in speranta ca ei ne vor intoarce favorul. Asa au aparut si “crimele electorale”.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.