3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Nu azi

Nu am chef de nimic şi sunt obosit. Poate pentru că de câteva zile scriu în Word folosind caractere româneşti, poate pentru că am pierdut meciul Rusia-Spania din motive de prezenţă fizică în personal, poate pentru că am făcut un drum dus-întors până la Bucureşti cu personalul, poate pentru că nu mă ţine deloc bateria de la laptop, poate pentru că nu am căşti la laptop, nemurirea sufletului, mama lui Ştefan Cel Mare, note de subsol, pagină de gardă etc. Nici escapada pingpongbiliardistă nu m-a binedispus ca de obicei, deşi a fost relativ reuşită.

La toate astea se adaugă ştampila de pe legitimaţia de student, cu care iau bilete reduse din octombrie anul trecut. Sau luam bilete, pentru că se pare că ştampila mea originală, de la mama ei, marcă înregistrată ASE, nu corespunde specificaţiilor în vigoare în materie de ştampile ale CFR Călători. Că o trebui să fie pătrată, dreptunghiulară, elipsă sau cu hologramă nu am stat să întreb … mister total. Cică să mă duc la secretariatul facultăţii. Mi-a trecut gândul prin cap dar m-am liniştit repede. Vreau totuşi să îmi duc viaţa fără a suferi de traume psihologice majore şi fără a purta doar cămăşi albe cu mâneci foarte lungi.

Pe zilele următoare o să scriu câte ceva despre Sandero în Gara Chitila, De Moş Crăciun Chiliman şi poate dau prima definiţie oficială a conceptului de pingpongbiliardist. Bonus un reportaj special despre amenajarea casei.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.