3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Afară din Europa ?

Steaua a fost depunctată pentru cazul “valiza cu bani” şi dacă se menţine sancţiunea va fi exclusă din sezonul viitor al cupelor europene. Precedentul există, FC Porto fiind exclusă din Liga Campionilor acum câteva zile pentru fapte similare. Gigi a declarat că suporterii stelişti trebuie să iasă în stradă şi să facă revoluţie 😀 Păi care suporteri dom’le ? Că la greu suporterul stelist tipic ţine cu altă echipă sau nu e aşa de pasionat de fotbal.

Să sperăm că decizia nu va fi schimbată şi că o să fie un început pentru eliminarea practicilor incorecte din fotbal. Şi pentru Gigi … ai spus de multe ori că faci şi dregi … nu ştiai vorba cu chestia care nu merge de multe ori la apă parcă ?

Aşa mă simt eu cu privire la decizie !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

6 comments

  • eu zic sa nu iti faci sperante. plus ca rapid va lua locul stelei in CL, iar vaslui pe al rapidului in UEFA, ceea ce ar insemna sanse mai mici pt echipele romanesti anul asta.

  • Măcar la Rapid şi la Vaslui există posibilitatea să mă uit la meciuri 😉

  • sanse mici am avut mereu.si trebuie sa se intamle ceva grav pentru ai trezi pe miticii din fotbalul romanesc……

  • @clubdeclub – sansele au fost mici. Dar Vaslui sa intre in cupele europene in locul stelei le face si mai mici. Cat despre fotbalul romanesc … eu ma uit la meciurile Universitatii Craiova si cam atat. Exista snooker, ciclism, tenis, sah, volei etc. 😉

  • ai dreptate cu Vasluiul,tot cu Craiova tin si eu.
    ma gandesc la suporterii tuturor echipelor-desi nu ii inteleg-pun patima,se bat,striga,se tatueaza,isi sparg TV-ul,bat nevasta,etc.adica ar merita mai mult decat ce se intampla la noi.

  • Dupa mine majoritatea suporterilor merita exact ceea ce se intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.