3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Rezultatele alegerilor în Băicoi

Pentru postul de primar:

Toader Cristinel – PSD 1836 voturi

Stătescu Ciprian – PNDC 1500 voturi

*conform estimărilor BEC de azi de la ora 18:00

Nimic neaşteptat. În urma unor discuţii pre-alegeri cu prietenii mei am nimerit primii 4 clasaţi. Singura surpriză este clasarea lui Ciprian Stătescu pe locul 2, în faţa lui Liviu Mircescu. Ţinând cont că Mircescu a candidat pentru partidul fostului primar … nu e chiar aşa mare surpriza. Personal ştiu deja pe cine aleg în turul 2 😀

Mandatele de consilier au mers la:

PSD 5 mandate – 1984 voturi

PDL 4 mandate – 1742 voturi

PNL 3 mandate – 1079 voturi

PNDC 3 mandate – 1388 voturi

PNG-CD 1 mandat – 449 voturi

Iacob Gheorghe (independent) – 439 voturi

*conform estimărilor BEC de azi de la ora 18:00

Interesant faptul că Toader a luat mai puţine voturi decât PSD (cu 148 mai puţine) în timp ce Stătescu are mai multe voturi decât partidul său (cu 112 mai multe).
Să nu uităm de Gheorghe Iacob, cel care a mai fost amintit aici pe blog. El a reuşit să strângă doar 439 de voturi … extrem de slab dacă raportăm la faptul că a avut nevoie de 400 de semnături ca să poată candida.
Cred că e adevărat ce spunea echipa lui …. campania online nu e deloc eficientă pentru un oraş ca Băicoi 😀

Electoratul PNL şi PDL va face diferenţa în turul 2. Înclin să cred că se va duce către Stătescu, cel care a adus IRIS la Băicoi şi cam atât ştiu eu de campania lui; Toader a dat în PNL şi PD cât a putut de tare prin intermediul Info Băicoianul (oficiosul PSD). Când restu’ lumii se ataca pe unde apuca Stătescu a stat în banca lui şi a mers … e în cărţi.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

9 comments

 • S.O.S.–SALVATI ORASUL BAICOI!!!!!

  …ma intreb cat tampiti putem fi noi, baicoienii, sa ne alegem un primar tigan care isi “injunghie pe la spate” contra candidatii, cu o sete imensa de victorie….. TREBUIE cu orice pret sa castige…….MA-NTREB: de ce oare? Este chiar atat de mare acesta miza?…sau poate astfel D-l Toader va reusit sa-si achite toate datoriile la stat…sau poate va prospera…. Oricum “multumim” si domnului Spiridon care-l sustine, in “FOAMEA” lui teribila de a mai prinde macar postul de viceprimar promis solem de D-l Toader, in schimbul sustinerii sale….D-l Spiridon mai are de achizitionat cate ceva, pe langa apartamentul de lux pe care-l detine in zona centrala, Unirea, in Bucuresti…..Cred cavrem o schimbare, nu continuarea distrugerii acestui oras….
  Va multumim domnilor pentru grija pe care ne-o purtati,noua, baicoienilor….Dumnezeu nu doarme, sunt sigura…o sa vina vremea cand veti plati cu varf si indesat pentru toate excrocheriile dumneavoastra…
  BAICOIENI, TREZITI-VA!!!! O sa ne fure cu totul…sangele apa nu se face!!! Suntem romani, sa ne alegem un primar cu care sa nu ne fie rusine….Veniti la vot sa-l votam pe D-l CIPRIAN STATESCU!!! SALVATI ACEST ORAS!!!!!!!!!!

 • alecsa sa-i faci un bot lu’ SPIRIDON daca are un apartament in Bucuresti. cat de proasta sa fii sa faci afirmatia asta frate?
  du-te la gara!!!!!!!!

 • Dragul meu Gigi…am fost personal in acel apartament…frecventez aceleasi cercuri cu “odraslele” lui “gura casca”…frumos apartament, n-am ce zice….dar mai trebuie retusat “pe ici pe colo”….dar se rezolva, stai linistit…mai strangem niste fonduri daca iese taticu’ viceprimar………….. il face ca din reviste…..

 • Andrei Spiridon

  draga alecsa, tu minti cu nerusinare, nu ai cum sa fi fost in acel apartament de care spui tu pentru ca este foarte simplu. NU EXISTA IN BUCURESTI VREO PROPRIETATE A FAMILIEI SPIRIDON. ASA CA NU O MAI SUGE LA RECE PE AICI DU-TE SI LATRA LA ALTA USA!!!! DACA NU ITI CONVINE CEVA HAI SA DISCUTAM FATA IN FATA OPINII NU AICI ASCUNZADU-TE IN SPATELE MONITORULUI. Si apropo lasa-ti si tu numele real sa vada lumea cine este zdreanta care abereaza la fiecare doua cuvinte pe care le scrie!!!!

 • @ Andrei – calmeaza-te 😀 Asa e in campanie.

 • Andrei Spiridon

  daca are ceva de spus sa spuna adevarul si numai adevarul. nu imi plac cei care se bazeaza cand spun ceva pe ” asa cred ei sau au auzit”!!!! cum poate sa zica vita asta ca a fost intr-un apartament cand el nici macar nu exista!!!!

 • Andrei Spiridon

  a si mai se lauda ca umbla in ”cercurile” mele!! pai tu crezi ca in ”cercurile” mele sunt zdrente? astea nu merita nici sa le saluti pe strada!! nici macar sa te uiti la ele!!

 • Spiridon??? Cel mai mare ONANIST pe care l-a avut vreodata aceasta urbe! Un bandit si-un mare delapidator de fonduri! D-le Andrei Spiridon…aveti idee cumva de cate ori au trecut cei de la DNA pe la Primarie? AAAA??? Daca nu lasati-o mai moale …eu va inteleg ca poate sunteti ruda de gradul 1..sau ma rog…

 • Andrei Spiridon

  mysterio ONANISTA este mata!!!!!! si daca a trecut DNA ce s-a intamplat??? nu s-a intamplat nimik pentru ca nu au fost nereguli zdreanta!!!! delapidator de fonduri???? din cauza asta a fost trei mandate la primarie? deaia la votat lumea 12 ani la rand? nu iti pui si tu nishte intrebari? sau refuzi si te crezi destept dar de fapt esti prost de bubui!!!
  P.S. – scrieti-va si voi numele sa vedem si noi a le cui sunt parerile astea!!!! Nu va mai ascundeti in spatele unor nick-uri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.