3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Karma?

Iar scandal. Sau prostie. Sau karma-based beliefs. Sau lipsa crasa de diplomatie. Orice-ar fi, apare iar la Hollywood, personificata in Sharon Stone de data asta. Intr-o combinatie ciudata a problemei China-Tibet cu cutremurul criminal chinez, apoi cu credinte in karma sau energii si cu un praf de stea de cinema aruncat peste, miss Stone propune ideea ca 67000 de chinezi (+20000 disparuti) au murit ca urmare a “bad karma” acumulata din cauza tuturor chestiilor pe care le-au facut chinezii tibetanilor.

Un fel de “divine payback” asupra Chinei, observat numai de ochiul ager al Hollywood-ului (stiut fiind ca multi dintre “sacii aia de bani” isi gasesc motivul de a trai in cine stie ce credinte orientale sau in salvarea copiilor somalezi – cate unul, pe rand).

Sa ne mai mire ca i-au interzis instantaneu filmele si aparitiile publice in China d-nei Stone? Pai nu prea, mai ales ca e vorba de China. O China care-ar face bine sa-l lase in pace pe Dalai Lama, altfel s-ar putea sa le rasara un vulcan prin Beijing, dupa rationamentul stonian (de la Stone…Sharon Stone 😛 )

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.