3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

BUM!

Revenind pe plan local, ca tot am ajuns ieri acasa, poate ati auzit de o explozie din Teis, jud. Dambovita. In mod normal n-as scrie despre asa ceva, dar Teis e la poate 30 de minute de mers de unde stau eu, fiind foarte aproape municipiul resedinta al judetului 🙂 .

Din fericire n-am auzit nici un fel de BUM! care sa-mi curme dulcele somn, dar dupa cum arata poza, explozia trebuie sa fi fost destul de violenta de le-a zburat un zid al casei. Pe un ton mai optimist, cei 3 care erau in casa sunt bine, la spital in Bucuresti. Pe un ton si mai optimist, daca veti vedea imaginile filmate, veti constata cu uimire ca televizorul e aproape intact. Din pacate nu gasesc poza respectiva, dar cam ciudat, nu? Un perete intreg a zburat si-a distrus masina din curte, dar TV-ul e ok!
Thank God!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

2 comments

  • Tind foarte sincer sa cred ca esti un bou care doarme dulce,iar in dulcele sau somn nu ar avea cum sa auda un,citez “BUM” de la treizeci de minute de mers,cu masina sau pe jos,dar ma rog,ce mai conteaza atunci cand agramarea si prostia fac casa buna…..ca un post scriptum,ti-as propune sa te lasi de posturi macabre,investigator de doi lei care esti…..

  • imi pare bine cand trezesc reactii in oameni.

    da, dorm cat de bine si dulce pot, e pauza mea zilnica de la a ma confrunta cu oameni ca tine.

    multumesc pt critica totusi. iti sugerez sa ma cunosti mai bine inainte sa ma faci agramat si prost, ca atribute de-astea arunca orice agramat si prost cu miile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.