3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ultima perla

Ieri a fost probabil unul dintre ultimele meciuri importante ale sezonului. In majoritatea tarilor campionatele s-au terminat, sau daca nu, campioana e deja stabilita. Mai ramanea CL, competitia in care englezii au rupt gura targului anul asta…3/4 in semifinale…2/2 in finala…need i say more?

Finala n-a fost ea cel mai reusit meci din istorie, dar a fost la nivelul la care te-ai astepta de la jucatori de clasa respectiva. In plus, farmecul a fost mai degraba dat de prelungirea ei pana dincolo de limita de 5 penaltiuri, motiv pt care ii multumesc pe aceasta cale lui John Terry-ficul, care-a-nfipt-o in bara cand avea o mana pe cupa.

Aaa, si din categoria “Asa nu”, vi-l prezentam pe Cristiano Ronaldo…cel mai tehnic si-n forma jucator la ora actuala, dar care reuseste sa bata penaltiurile ca un amator si mai are si o fata care cere.

Si pt ca winners are hailed and losers forgotten, Chelsea isi poate introduce in posterior milioanele cheltuite, in timp ce “The Reds” se ocupa cu al 3-lea trofeu de gen din istorie. Good game!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.