3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Băicoi şi campania electorală online

Asta am întrebat, referitor la gheorgheiacob.ro, probabil primul site al unui candidat la postul de primar al oraşului Băicoi.

“Buna ziua ! Sunt baicoian si scriu pe 3ditorial.wordpress.com (un articol de pe blog este trecut in sectiunea presa pe site-ul de campanie) As vrea sa-mi raspundeti la o singura intrebare : de ce si o campanie in mediul online facuta de un candidat la primaria orasului Baicoi ? (de ce, cum, unde, cand :D)”

Asta mi s-a răspuns.

“Buna seara,

Va multumim pentru mesajul trimis!

Campanie online este un cuvint corect ales, pentru ca, nu ne-am rezumat doar la crearea site-ului ci si la promovarea lui. In urmatoarele zile pe site-uri “cu greutate” in mediul online romanesc: www.zf.ro , www.mediafax.ro etc se va rula o campanie de promovare (top banner) coordonata de Media Pro Interactive.

De ce? Putem sa va spunem de ce nu. Adica, NU pentru un scop electoral avind in vedere numarul de utilizatori ai internetului din Baicoi. Costurile raporate la rezultate nu justifica in nici un fel aceasta initialiva online.

Vrem sa demonstram ca se poate. Se poate, ca un independent, intr-un oras mic, sa initieze o campanie electorala profesionista. Se poate, ca standardele sa fie mult ridicate si asta sa duca competitia electorala la un alt nivel. Indiferent de rezultate, se poate.

Se POATE…

O seara frumoasa,

Echipa de Campanie Gheorghe Iacob”
Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

  • […] Interesant faptul că Toader a luat mai puţine voturi decât PSD (cu 148 mai puţine) în timp ce Stătescu are mai multe voturi decât partidul său (cu 112 mai multe). Să nu uităm de Gheorghe Iacob, cel care a mai fost amintit aici pe blog. El a reuşit să strângă doar 439 de voturi … extrem de slab dacă raportăm la faptul că a avut nevoie de 400 de semnături ca să poată candida. Cred că e adevărat ce spunea echipa lui …. campania online nu e deloc eficientă pentru un oraş ca Băicoi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.