3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cam tarziu

Daca aruncati un ochi prin presa de azi – exceptie face “Libertatea” si “Can-Can” si mai stiu eu ce alte de-astea – nu puteti sa nu aflati ce mai e nou cu dosarul tragediei aviatice de la Balotesti (aparent cea mai mare de felul asta din lunga noastra istorie). Personal, acum 13 ani preocuparile mele erau cu totul altele asa ca nu putea sa-mi pese mai putin de unghiurile in care avioanele intra in contact cu solul, asa ca nu pot sa va spun prea multe despre incident in sine.

Pot sa va spun totusi ca cineva s-a prins zilele astea ca un dosar deschis acum 13 ani n-a fost niciodata inchis si, mai mult, momentan lipsesc si ceva documente din el. Probabil cineva le-a luat acasa pt lectura privata si-a uitat sa le mai aduca…ca la biblioteca 🙂 . Biblioteca Parchetului General al Romaniei … dar nu va speriati de titulatura, se pare ca fisierele sunt deschise publicului … chiar daca nu atat de larg 😛 .

Ideea e ca oricum subiectul e umplutura pt presa, din ciclul “Ce sa mai punem azi pe prima pagina?”. ORICE dosar deschis de mai mult de 2-3 ani devine aproape de nerezolvat, ca sa nu mai vorbim ca dupa 2 saptamani deja nu mai auzi pe nimeni revoltat cu privire la acest subiect. Asta se intampla intr-o lume in care cuvantul cheie e “repede”. Vreti sa scapati de ceva frustrant ce-ar trebui facut? Trageti de timp … cu nerusinare si indiferenta, pana cand eventual nu va mai trebui facut sau nimanui nu-i va mai pasa.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

3 comments

  • Uneori nu poti sa tragi de timp 🙁

  • Uneori nu e nevoie sa tragi de timp 😉 Reformulez: pe alte plaiuri nu e nevoie sa tragi de timp.

  • trasul de timp e o arta si trebuie exersata pana la perfectiune. ca studiu de caz, va sugerez sa va uitati la o echipa de muncitori care lucreaza la ceva, orice…constructii in special.

    dupa cateva minute va va fi evident la ce ma refer 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.