3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Aşa e …

Stăteam de vorbă cu un vecin şi îi spuneam că mai am 3 zile de şcoală, pe urmă sesiunea şi licenţa şi … gata. Asta e ! Sunt ditamai absolventu’ ! El m-a întrebat “Şi pe urmă ?” Tocmai mă uitam în jur după vreun obiect contondent (notă: vă rog nu întrebaţi despre planuri de viitor. Chestie pe care v-o spune oricine este în an terminal. Spun asta pentru siguranţa voastră personală. E posibil să fiţi norocosul la care mi se pune pata.) când şi-a continuat ideea “După astea totul stă în norocul şi relaţiile fiecăruia. Aşa se întâmplă mereu.”

Dacă la relaţii pui şi eventuale întâlniri cu oameni de afaceri în timpul facultăţii, pe când lucrai la proiectul X, pe lângă relaţii=pile => Cât de adevărat ! Am căutat o replică preţ de vreo 2 minute după care am zis un “Da” sec.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

5 comments

  • Eu, sefu’, am terminat o data si am spus ca ma intorc sa termin si ASE-ul. Acum ca sunt gata sa termin ASE-ul spun ca vreau sa ma apuc de jurnalism/audiovizual si ca vreau un master. Deja am pus ochii pe unul 😉 Destinatia finala: afara din tara (deja stiu care tara 😀 ) fara discutii, negocieri, lacrimi sau alte cele.

    P.S.In loc de poza aia, mai bine iti dadeam una cu mine absolventa ca sa vada toata lumea ce fata draguta sunt eu (nu ca n-ar fi observat deja 😀 ) cu bonetica aia pe cap si in costumatie de absolventa 🙂 Vai, ma da modestia afara din casa pare-mi-se 😀

  • Eu nu stiu exact nici macar cand am cursul festiv, darami-te ce voi face dupa abslolvire. 😛

  • Eu ştiu când e cursul meu festiv … şi cam atât ştiu 😀

  • Si… ce planuri de viitor ai? 😀

  • Hehe. Noroc ca e 11 fara ceva si de’abia m-am trezit … sunt foarte adormit si deci calm 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.