3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

StarCraft almighty!

Intarzerea postului are o cauza excelenta, asa ca nu va grabiti sa sariti cu acuzele. Dupa ce mi-am mancat nervii timp de cateva ore bune cu “care exprimare o fi mai buna?” si “cu ce sa mai umplu eu inca 20+ de pagini?” …griji tip licenta, am decis ca e de-ajuns si-am zis sa incerc “una mica” cu frate-meu.

O partida de StarCraft ca-n zilele bune … si daca habar n-aveti despre ce vorbesc, ati trait degeaba 😀 . Dupa ce-am incercat un one vs one in care-am pierdut doar pt ca am fost primul care-a atacat, intr-o criza de isterie, cu tot ce aveam, am zis sa jucam cu good old AI. 2 vs 3, nimic special, just for fun … and fun it was! 🙂

Evident, atitudinea e provocata si de faptul ca am castigat, dupa o lupta crancena de 1,5 ore, dar mai degraba de niste sentimente de mult uitate pe care le-am regasit in seara asta … sa-ti vezi trupa de carriere decimata de un swarm de scourge-uri, sa vezi duzina de hidre ale aliatului transformandu-se intr-o pata rosie in fata a catorva siege tankuri sau sa vezi cum trupa de zeloti upgrade-ati la maxim trece prin apararea terestra a unui nefericit fellow protoss … 😛 ahhhh … unbeatable!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.