3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Nume de cod: shaorma

Ieri noapte pe la ora 1 si ceva mi s-a facut o foame teribila. Si fiind un bun student navetist evident ca nu mai aveam mancare dar – surprinzator – aveam ceva bani. Asa ca am plecat spre shaormerie. Ahhhh … Calea Grivitei la ora 1 si ceva noaptea.Bucurestiul noaptea este superb. Insa …

Prima data am vazut un filtru de politie. Nimic anormal, probabil vanau soferi mai “veseli”. Apoi mormanul de gunoaie de la capatul stradutei m-a pus un pic pe ganduri. Copilasii de 10-12 ani care jucau barbut se potriveau in peisaj, spre deosebire de cele 4-5 persoane din fata shaormeriei care stateau acolo fara sa faca nimic.  In afara de faptul ca aratau suspect. Suspect de suspect.

Am luat shaorma. Si pe drumul de intoarcere m-a lovit. Nu aveam de ce sa ma tem de cele 4-5 persoane dubioase. Probabil erau amicii celor cateva domnisoare de la semafor, machiate intr-un mod revolutionar si cu niste tinute originale, demne de o prezentare de moda d’aia in care apar modele cu farfurii in loc de rochie pe ele.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.