3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Incendiu

Azi eram la etajul 5 al clădirii cunoscute de aseişti ca Cibernetică la seminarul de Politică Internaţională. O colegă prezenta relaţiile dintre SUA şi Iran. Vedea ea săraca un interes destul de scăzut pentru ce spunea, dar pe lângă discuţii pe alte teme lumea din sală se uita pe geam şi arăta cu degetul.

De ce ? Pentru că o clădire situată pe strada Cihoschi luase foc şi sala în care ne aflam putea fi considerată “locuri în primul rând.” Dacă durerea e bună din diverse motive, cred că tragediile sunt excelente pentru că aduc oamenii împreună.

Oamenii care vin şi îi întreabă pe cei care sunt la faţa locului de mai mult timp ce se întâmplă, străini până acum 2 minute discută între ei în loc să se privească cu suspiciune, poliţiştii care sunt prin zonă vorbesc amabil şi toţi privitorii sunt încărcaţi de emoţii. Şi să nu uităm că tragediile atrag spectatori ca muştele, deci pe lângă calitate avem şi cantitate.  Aşteptăm următorul incendiu … ne întâlnim acolo şi împărtăşim trăiri adânci. Un fel de MISA fără pahare cu lichid galben şi ashramuri primitoare.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.