3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Re: Tuca

Tuca asta nu poate sa spuna ce vrea. Eu ca blogger pot sa spun ce vreau pentru ca lumea se asteapta la parerea mea personala despre ceva, care nu trebuie neaparat sa fie documentata. Si totusi bloggerii nu vorbesc mereu doar ca sa vorbeasca …

Tuca e mare ziarist deci ar trebui sa faca cercetare, sa se documenteze si pe urma sa vorbeasca, doar pentru asta e PLATIT. La Olimpiade am aflat ca ar fi vreo 10.000 de bloguri romanesti … daca nu le-a citit pe toate sau macar un 51% atunci ce a spus el are valoarea 0 (zero) taiat.

Probabil e usor sa zici 2-3 chestii care sa sune “inteligent” decat sa faci cercetare. Si cum el e un gazetar serios si nu poate sa stea pe langa becali sau alt personaj si sa puna intrebari tampite si probabil inca nu a primit comanda de la Marele Om, Motanu’ Felix pentru un articol “strategic” umple si el spatiul cu ce poate.

Nu accept sa ma faca lipsit de talent si de inspiratie, meschin, rama, aratare, cu suflet mic si ego mare + altele mai rele un individ care in viata lui nu mi-a citit blogul / m-a cunoscut.

Daca ma cunostea / citea blogul si zicea asta … parerea lui, a venit omu’, a vazut si asta crede. Dar asa … ANTI-TUCA suntem !!! Si personal vreau scuze publice !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

  • Stii ce e interesant? Ca sunt multi care au astfel de pareri si le exprima, dar nu toti au awareness-ul lui Tuca. Pana la urma cei ce au facut bannerele pentru promovarea conferintelor de la Olimpiade aveau dreptate: conteaza cine o spune!

    Intr-adevar, e absurd sa improsti cu noroi niste pe oameni pe care in majoritate nu-i cunosti si nu-i citesti…

  • Da, sefu’, si eu astept scuze publice!!! Si inca la ora de maxima audienta! Oricum, i-am dat si o replica pe masura nesimtirii stimabilei balene cu pretentii de jurnalist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.