3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ma stie Tuca!

Poate o parte dintre voi se intreaba de cand si mai ales de ce a aparut acolo in dreapta “declaratia de razboi” a blogului asta impotriva lui Marius Tuca. Initiativa a fost a “sefului”, evident nemultumit, si pe buna dreptate, de toate epitetele si atributele pe care binecunoscutul jurnalist le-a regurgitat la adresa grupului bloggerilor, din care facem, vrem-nu vrem, parte. De fapt, initiativa a fost a fostului proprietar de nume de talk-show, sau mai bine zis, a proprietarului numelui de fost talk-show, ca sa fim cat mai exacti. Dac-ar fi sa fugim acum repede sa ne plangem la o mami virtuala, cu siguranta ca el “a inceput” sau “a dat primul” , asadar reactia e justificabila.

Trecand totusi peste asta, nu poti sa nu observi ca pe langa faptul ca articolul cu pricina e bine scris, mai are si o parte de adevar pe-acolo. O buna parte din ce se spune acolo probabil ca mi se aplica si mie, desi coloana vertebrala si membrele de care dispun imi ofera toata dovada de care am nevoie ca sa afirm ca nu sunt chiar “o rama”. In rest, parerile au circulatie libera si d-nul Tuca poate sa spuna ce vrea (mai ales ca e si platit pt asta), la fel cum si eu pot sa spun ce vreau.

Ce e trist insa e adevarul articolului, dupa cum spuneam mai inainte. A nu se intelege ca am porniri sinucigase impotriva grupului din care fac parte 20 de minute pe zi, pt ca si bloggerii romani nu sunt decat o prelungire moderna a romanilor si respecta descrierile inaintasilor … incercati sa inlocuiti “bloggeri” cu “jurnalisti” sau “politicieni” si “nimic” cu “bani” sau “putere” si-o sa vedeti exact cat de viabil si reprezentativ e articolul … diferenta e ca noi facem ce fac si altii, doar ca pe degeaba …

“In parlament se fura, se doarme … se fac milioane

Pe strada se fura, se doarme … se moare de foame” – Parazitii – “Goana dupa iluzii”

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.