3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Acupunctura?

Uitandu-va la imaginea de mai sus, care-i prima impresie? Banuiesc ca statura si atitudinea militara de o perfectiune aproape inumana, asta m-a lovit prima data. Dar desigur, oricine a vazut garzile reginei in Marea Britanie sau chiar si vreo defilare mai serioasa prin Romania stie ca atitudinea asta e destul de comuna in armata, motiv pt care poate ca si-a si pierdut din unicitate, ajungand sa fie calificata uneori si ca “intepata” sau chiar “cu morcovul in … posterior” 🙂 . Avand si oarecare experienta militara la activ, stiu ca pozitia respectiva e de cele mai multe ori mentinuta involuntar (si deficitar), si cateodata, in situatii speciale, mentinuta de vreun sentiment patriotic care te mai apuca. Mda, stiu ca suna ciudat, dar in unele conditii e imposibil sa nu si simti ceva…sau poate asa m-am mintit eu ca sa pot sa continui, mai stii?

Anyway, nu la sentimentul patriotic vroiam sa ajung, desi ar face bine sa existe in cantitati industriale la tipul din poza, pt ca la o examinare mai amanuntita a pozei se pot observa 2 linii subtiri de o parte si de alta a gatului, iesind de sub gulerul camasii. Ce sa fie, ce sa fie? ACE!!! Se pare ca pozitia si atitudinea sunt atat de importante in China incat oamenii au trecut peste orice notiune de voluntariat sau sentiment propriu…adica pozitia aia o mentii, vrei nu vrei, altfel te intepi! 😀

Si eu credeam ca eu am dus-o rau… 😛 . Oamenii astia aduc “militaria” la o alta dimensiune: eu foloseam ace la camasi sa le tina in diferite pozitii sa nu se sifoneze. Principiul e acelasi, numai ca ei il aplica pe oameni. Si ce-i drept, e si foarte eficient, banuiesc. Dupa cateva luni de gaurit propriul gatlej, ar trebui sa se creeze un reflex automat pt pozitia “corecta” a capului si gatului, indiferent daca mai sunt sau nu acele in locurile respective.

Ce sa mai spui la asa ceva…people are fucking goofy sometimes! 😀

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.