3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Colectionarul

Imi aduc aminte de tineretile mele, cand aveam rabdare sa colectionez tot felul de lucruri. Capace de bere/suc pe care le indoiam metodic cu un ciocan sau pozele de la chibrituri care serveau la jocul cunoscut ca “ruble.” (aruncai cu o piatra spre cercul in care era un morman de capace … ce iesea din cerc era al tau)

Apoi aveam capse pentru invizibilul meu model deluxe :D. De tot felul … aluminiu dar mai ales sarma izolata de toate culorile. Si punctul culminant … surprizele de la gumele Turbo si surprizele cu fotbalisti. Aveam la un moment dat vreo 2.000 si le foloseam la poker pe surprize, rummy pe surprize, monopoly pe surprize etc.

Inca mai detin vreo 400, majoritatea cu masini (inclusiv o serie super turbo completa 😀 ) si vreo 50-60 cu fotbalisti. Sper ca in acest moment de meditatie asupra trecutului nu am uitat ceva. Daca da sa imi aduceti aminte ce am omis.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

  • Eu am o impresionanta colectie de…servetele de toate culorile, modelele si marimile. Am mai posedat de asemenea una bucata colectie cu surprize Cindy si Barbie, una bucata colectie papusi, una bucata colectie surprize de la Kinder… si evident una buuuuuuna bucata colectie de rochite 😀 Evident, pentru mine, nu pentru papusi, desi trebuie recunoscut faptul ca eu insami sunt o papusica :)))))))))))))))))) Da’ nu una de o pui in BMW si astepti sa stea ca tufa ascultandu-ti manelele si tinandu-si pliscul ca nu cumva sa scoata vreo perla blonda 😛

  • Salut Dragos
    Mai ai din surpizele de la guma? Trimite mi un mail daca vrei sa facem schimb. crispburned@gmail.com
    Take care.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.