3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Pilota – manual de instructiuni

Pilota este acel lucru ce ne incalzeste iarna si de sub care iesim treptat pe masura ce natura, in ciclicitatea ei, se indreapta inspre vara calduroasa si aducatoare de plaje populate de tanti in bikini. Dar aceasta magnifica pilota are si un cearceaf/cearsaf sau cum ii spune pe la voi prin zona.

Din pacate la anumite intervale de timp acest ceraceaf/cearsaf trebuie schimbat cu unul mirosind a dero, a prospetime lenor, a curat si alte reclame tampite. Dar pe ambalajul pilotei nu exista instructiunile privitoare la executarea acestei operatiuni. Nu disperati posesori de pilota, oriunde ati fi ! Azi va prezint manualul mult asteptat de voi toti.

Primul lucru: se scoate cerceaful/cearsaful vechi prin mijloace pasnice la inceput … pe masura ce trece timpul trageti tare ca iese. Apoi se masoara lungimea si latimea pilotei si a cearceafului/cearsafului pentru a nu se munci degeaba (de ex. se poate introduce pilota pe latime pe inaltimea cearceafului/cearsafului)

Apoi luati coltul pilotei si il duceti pana in coltul cearceafului/cearsafului. Similar procedati pentru coltul doi. Pe urma aplicati operatiunea si pentru colturile inferioare, apucati de ele cu incredere si scuturati si zgaltaiti pilota. Aceasta se aseaza la un moment dat si tot ce trebuie facut este un mic control … daca nu e chiar perfect mai indreptati un pic pe acolo. Acestea fiind spuse … somn usor ! 😀

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.