3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Experiment

Incepand de sambata am decis sa nu mai urmaresc stirile din sport (asa-zisele stiri din sport), nici specialele de pe TV Sport si nici macar pe gsp.ro sa nu mai intru, ca bani pe hartia aia igienica nu mai dau de mult. Iar meciurile din liga 1 nu ma mai intereseaza deloc, cu exceptia celor disputate de “U” Craiova.

Va intrebati daca in acest moment fac spume la gura si mana imi tremura si se indreapta spre mouse ca sa dau “New Tab / www.gsp.ro” … Ei bine nu. Am dat din intamplare peste meciul rapid cu uta si am trecut mai departe fara sa clipesc. Nici nu stiam ca sunt sau ce meciuri sunt azi.

Probabil trebuia sa intru pe gsp.ro … sa vad cine mai striga hotii cu referire la arbitrii sau cum X raspunde la intrebarea cu talc a reporterului “Y a zis ca … cum comentati?” si astfel ducand la o cearta de 1-2 zile pana la o saptamana daca are “ziaristu'” noroc.

Despre … chestiile numite stiri din sport ce sa mai spun ? Acuma nici macar nu stiu ce vedeta dezbracata au aratat ieri, o vedeta care este o tarfa avand singurul merit ca s-a culcat cu un fotbalist celebru (=bani multi) care a inselat-o cu alta tarfa si pe urma a castigat-o inapoi cu niste cercei de 10 miliarde de euro.

O sa raman la urmarirea evenimentelor sportive in direct si cred ca sunt capabil sa discern ce se intampla acolo. Nu trebuie sa stau sa-mi spuna toti idiotii bazaconii. Campionatul Mondial de Snooker, Turul Frantei, Il Giro, cateva curse clasice, putin Wimbledon si Roland Gaross, Turneul celor 6 natiuni, Cupa Europeana si altele care imi scapa acum … astea da evenimente sportive de urmarit.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

  • Sport » Blog Archive » Experiment

    […] Original post by lempereur […]

  • Florin Salam, Adi Minune, Play AJ, Susanu

    LoooL.. de cand folosesti tu cuvantul “tarfa”? Esti suparat rau din cate vad eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.