3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Inca putina comedie

N-am fost niciodata de acord cu teoria care zice ca o vacanta sau cateva zile libere ar trebui sa-ti “incarce bateriile” si sa te intorci relaxat si cu chef la treburile normale. Mi se pare chiar invers, desi recunosc ca intr-o vacanta prea lunga poate aparea si plictiseala si alte chestii. Oricum, o saptamana nu e prea mult timp, asa ca n-am chef prea mare de revenit la normal, motiv pt care incep usor posturile post-Paste.

Daca mai stiti clipul cu “Death Star Cantine” de mai demult, o sa recunoasteti acum vocea din clip ca apartinand lui Eddie Izzard. As spune 2-3 lucruri despre el, dar cred ca l-am prezentat in postul trecut. In orice caz, am aflat ca omul e si dislexic, motiv pt care “sare” cu atata usurinta de la subiect la subiect si se pune foarte lejer in pielea personajelor. In plus, de obicei nu lucreaza dupa un scenariu fix in show-urile lui din acelasi motiv.

Personal imi place stilul lui, precum si comedia gesturilor si a atitudinilor pe care le foloseste, completand excelent comedia celor spuse de el, dupa cum aveti ocazia sa va convingeti din clipul urmator. Presenting “the executive transvestite” …

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

  • E foarte tare Izzard. Gasesti prin ”torenti” o colectie de vreo 7 showuri. Dressed to Kill mi se pare cel mai tare 🙂

  • n-am vazut decat dressed to kill si circle (si doar clipuri scurte din celelalte), si-ti dau dreptate pana acum : dressed to kill e excelent.

    pe torrente inca nu mi-a dat prin cap sa caut … mersi de sugestie! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.