3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Dupa meci

Am avut timp sa ma calmez dupa “U” Craiova 1 – 2 steaua si am decis sa analizez ce s-a intampat pe acolo.  In primul rand trebuie sa remarc privirile jucatorilor stelisti cand se aruncau obiecte in teren. Nu erau priviri ingrozite gen “daca ma lovesc imi las puradeii pe drumuri si cele 4 amante proaste da’ top modele” ci mai degraba gen “haide nenea arbitru’ suspenda meciu’ sa luam si noi 3 puncte ca suntem vai mama noastra in clasament saruuuuuuuuu manaaaaaaaaaaaaaaa si implinirea tuturor dorintelor.”

In al doilea rand reactii dupa meci. Scursura de patron Jiji “Dumnezeu mi-a facut cadou de Paste un gol din ofsaid”. Se vad clar evlavia si credinta nestramutata ale lui jiji => chiar si divinitatea incalca una din cele 10 porunci si fura doar ca sa-i fie lui bine. Din punct de vedere economic reactia lui este justificata : a investit mult la arbitri, jucatorii altor echipe, oficiali de la liga/federatie, alti conducatori de club etc. si acum culege roadele.

Alta reactie dupa meci vine de la Adrian Neaga. Acum cei dintre voi mai iuti la nervi  ati scuipat deja pentru a doua oara monitorul. Va recomand sa luati niste Ajax de geamuri si sa-l stergeti. …………. Ati terminat de sters ? Continuam postul. Neaga spune “Ofsaid, neofsaid importante sunt cele 3 puncte, puncte care au ajuns la noi.” Corect iar din punct de vedere economic. Ia baiatu’ prima pentru castigarea titlului, poate joaca chiar si in Champions League.

In ultimul rand arbitrul partidei, Hateganu parca. El este un ilustru reprezentant al scolii de arbitraj “Fratila cel cu mustata”. Pentru neinitiati Fratila a fost un mare, poate cel mai mare, arbitru-hot din fotbalul romanesc. El nu ajuta echipa care trebuia sa castige prin penaltiuri acordate aiurea sau eliminari gratuite. Nu nu – ca asa lua omu’ suspendari si 2-3 etape pe tusa aduceau pierderi financiare considerabile. Avea metoda lui unica: pur si simplu nu lasa echipa ce trebuia sa piarda sa joace.

Daca 2 jucatori se atingeau fault pentru cine a dat banu. Fluiere din 5 in 5 minute, mai des cand se apropiau aia de poarta. Si dupa ce echipa preferata marca un gol din cele “n” lovituri libere din preajma careului acordate aveam o demonstratie de virtuozitate : cum sa te opui tu singur ca 10 jucatori de camp sa nu ajunga la mai putin de 35-40 de metri de poarta adversa.

Concluzii: in viata mea nu mai zic ca Mititelu trebuie sa aduca jucatori la echipa. De ce sa arunce bani de pomana ? Este evident ca nu are nici o sansa sa ia titlul. Locu’ 9-10 il obtinem si cu astia pe care ii avem. In Liga Campionilor nu ma mai uit la meciurile stelei si sper din tot sufletelu’ meu sa ii zdrobeasca aia pe acolo.

Si inchei adresand sincerele mele felicitari fanilor stelisti care se bucura pentru acest nou titlu de campioana. Bravo fratilor, il meritati din plin. L-ati castigat asa cum ati luat cam 60-70% din trofeele voastre, in afara terenului, dar ce conteaza ? Daca muncesti pentru 100 de euro sau furi de la unu’ 100 de euro tot 100 de euro ai in buzunar.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

2 comments

  • Mult adevar grait-a sefu’… din nou 😀 Eu una, insa, mi-as pune acum intrebarea: da’ cu CFR-ul ce-i de joaca atat de prost in ultimul timp? Nu cumva si acolo au intrat niste bani proveniti din schimburi de terenuri cu armata? 😀 Hm…nu mica mi-ar fi mirarea sa aflu ca jucatorii aia (sau cine o fi) si-au dat mana cu “dusmanul” din Ghencea. Oricum, eu imi aduc aminte ca Becali a si dat o declaratie dupa terminarea turului de campionat ca acest retur se va juca atat in teren, cat si in afara lui. Dupa ultimele dovezi, se pare ca a cam preferat a doua varianta si a facut, tot dupa declaratiile stimabilului oier, tot ceea ce era necesar ca Steaua sa ajunga “in fruntea” plutonului de fraieri platiti.
    Acum, ma scuzati…plec. Ma duc sa latru in cotetul meu si sa-mi aranjez mai bine zgarda rosie de la gat! Ham-ham-hai Dinamo! 😛

  • Auzi ma… acum te deranjeaza ca a furat Steaua.. da’ cu Cfr si cu Rapid nici vorba. Si arbitrul asta trebuia sa opreasca meciul! Ca asa era corect. Sunt hoti ma.. toti sunt hoti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.