3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Lejer

Azi un post asa mai de “senzatie resimtita dupa friptura de miel + prajituri + etc etc”. O sa va spun ce am vazut pe la televizor. Pai incepem cu scursura umana Jiji, care a cumparat jeep-uri pentru calugarii de la muntele Athos ?!? Apoi avem deja clasicele 10 minute din jurnalele de stiri despre cozile de la cumparaturi si incepand de maine despre cat de mult am bagat in noi de a venit salvarea sa ne ia.

Si o chestie amuzanta la stirile din sport la TVR. Radu Naum ne spune “Paste fericit!” si imediat ne anunta sa ramanem pe TVR pentru filmul “Furie in ring.” Adevarat spirit de sarbatoare crestina. In alta ordine de idei in seara asta pe Eurosport este a doua sesiune a meciului Mark “The Poting Machine” Williams vs. Ronnie  “The Rocket” O’Sullivan – cel mai frumos de pana acum la acest campionat mondial. Tot azi am avut o dubla Ferrari, Nadal a castigat finala cu Federer si Alejandro Valverde clasica Liege-Bastogne-Liege.

Atat pentru azi.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

  • Hristos A Inviat!! si..Paste fericit! :* ….multumesc ca ai facut un “comentariu” al zilei…eu….din pacate/fericire…azi nu am putut nici sa mananc…nici sa ma uit la TV….m-am simtit rau…cred ca m-a pedepsit doamne-doamne pt ca nu am tinut post 🙁 ….pupici si sa te bucuri in continuare de vacanta.. :*

  • E oameni buni. Pe mine nu ma pedepsit nimeni ca n-am tinut post. Sa te faci bine alecsutza dar am vazut si eu evenimentele relatate de lempereur si oricum a fost o zi speciala dar programele tv au fost jalnice. In afara de cursa lui Valverde si meciul de snooker m-am plictisit teribil la tv. Holidays tv schedule sucks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.