3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Grija cu mesajele

Vine Pastele si stiti ca de cand cu miracolul telefoniei mobile si mai ales al SMS-urilor incorporate sau cu celalalt miracol al internetului si mess-ului, fiecare sarbatoare e un motiv sa plus sa primesti mesaje cu urari de bine si-n cele mai frumoase cuvinte imaginabile : magie, fericire, vis, bunatate, frumusete, impreuna, dragoste si altele de gen.

Teoretic n-ar trebui sa avem nevoie de sarbatori ca sa ne asiguram ca ceilalti stiu ce le dorim sau sa speram ca acela va fi momentul dupa care totul va incepe sa mearga din ce in ce mai bine fara ca noi sa facem nimic. Pentru ca la asta se spera…”eu o sa pot sa fiu exact ca pana acum, dar cumva, toate in jurul meu vor incepe sa mearga spre bine”…de prisos sa va spun eu ca lucrurile nu stau deloc asa.

Sarbatoarea ramane insa sarbatoare, cateva zile mai speciale ale anului, care, daca avem noroc, implica si niste sentimente aferente. Si pt ca e sarbatoare, o sa fac si eu niste urari : nu incercati sa intrati in nici un fel de tipare, oricare ar fi ocazia. Daca tiparele vi se potrivesc voua, atunci e bine, dar nu va potriviti voi tiparelor.

Aaa, da, si inca ceva…mare grija cu ouale, dupa cum va demonstra clipul urmator 😀

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.