3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Gloata furioasa

Azi am ajuns la coada la bilete pe la 13:25. Trenul il aveam la 14:06 asa ca nu m-am speriat de cozile relativ mari. M-am asezat frumos la una din ele. Si am asteptat. Si am asteptat. Si …….

In fata mea 3 persoane discutau aprins. “Nu vezi dom’le ca noi ne miscam cel mai greu. Fetele alea stau de vro 10 minute la ghiseu. Si uite … domnisoara in roz de la coada alaturata era in paralel cu mine. Acuma a ajuns la casa. Ce-o face asta de la noi de la ghiseu dom’le ?” O doamna in varsta intervine timid “O fi de la calculator .. poate ia mult timp sa faca biletu’.”

“Da’ de unde. Ca sunt toate calculatoarele la fel. Nu se poate asa ceva, e strigator la cer !!!” Nenea lider de gloata, alfa mascul, ajunge la ghiseu. Acolo il intampina tanti, o frageda gazela avand greutatea unui hipopotam mai maricel asa, zambetul mirobolant al unei secretare de la ASE si o atitudine care aducea a Morosanu Moartea din Carpati in zilele lui proaste.

Nenea masculu’ spune “Saruuuuuuu manaaaaaaaaa. Va rog frumos un bilet etc etc Multumesc muuuult ! Saruuuuu’ manaaaaa !!!” Toata indignarea s-a transformat in miere si lapte si iaurt cu fructe si ce mai vreti voi sa puneti. Banuiesc ca asa e cand stai la mana cuiva pentru o chestie importanta.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.