3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ziua Pamantului – follow-up

Nu stiu cati dintre voi sunteti de acord cu abordarea un pic neortodoxa de ieri asupra ecologismului si mai ales asupra sloganului “save the planet” pe care-l auzim din ce in ce mai des zilele astea, dar sper ca macar a deschis niste perspective noi. Ideea nu e chiar proprie si personala si nici nu sunt 100% de acord cu ea, dar o accept ca punct de vedere valabil.

Si cu ocazia deconspirarii sursei o sa va si prezint poate cel mai mare si tare si bun si abil si minunat stand-up comedian ever to have get on stage to entertain (quite possibly the coolest motherfucker ever to have walked the earth too 😛 ) : George Carlin. In prezent in randul septuagenarilor, omul inca mai presteaza cu succes, punand cireasa pe o cariera lunga si fructuoasa, cel putin pt privitori.

Clipul e vechi de vreo 10-15 ani, dintr-unul din show-urile lui si mi-a inspirat ideea postului de ieri. Daca va uitati, o sa observati cu siguranta si asemanari evidente intre exprimari; le-am folosit pt ca am crezut ca exprima cel mai bine imaginea respectiva. Enjoy the greatest! 😀

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.