3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

javre vs. “U” Craiova

Ahhhh. A venit iar momentul acela din an in care oltenii vin in Bucuresti sa le arate javrelor ce inseamna atmosfera si dragoste fata de echipa favorita. Ca doar stiti cum se spune … astronautii se antreneaza in Stefan cel Mare pentru ca e singurul loc de pe pamant fara pic de atmosfera 😀

Am sperante ca vom reusi un rezultat bun in groapa, macar un egal. Echipa merge destul de bine. Napoli a reusit sa minimizeze gafele din aparare, Costea e super in forma in atac iar mijlocu’ se misca bine. Om trai si om vedea. Singura mea durere e Bornescu … mie personal mi se pare ca se gasesc si portari mult mai buni.

In pregatirea meciului de maine:

Cu putin timp inaintea unui meci Dinamo – Craiova, un suporter oltean pleaca cu masina personala spre Bucuresti, sa vada meciul. Pe drum, vede un preot care facea autostopul si il ia in masina. Ajungand in Bucuresti, olteanul vede un fan dinamovist fluturand un steag. Din instinct, vireaza spre acesta intetionand sa-l ia pe capota, insa isi da seama ca e si preotul in masina si-l evita in ultimul moment. Desi l-a evitat, aude un bubuit ca de tabla infundata. Mirat, priveste in oglinda retrovizoare si se confeseaza preotului:
– Stiti, parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe dinamovist.
– Stai linistit, fiule, l-am luat eu cu portiera pe jigodie.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.