3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Aparentele inseala ?

Raspunsul initial este da. Ca exemplu o sa ma dau pe mine si pe prietenii mei cu care joc tenis. Ne-am apucat de acest sport vizionand pe TVR 2 sau Eurosport diverse turnee … Roland Gaross, Wimbledon sau alte turnee de Masters Series. Fede, Andy sau Andrei Pavel. Lectii de tenis n-am luat in viata noastra.

Prima data cand am incercat sa servesc ca Fede, din saritura, mi s-a pus un junghi la spate care m-a tinut 2 zile. Jucam tenis pe un teren imprejmuit cu plasa la vreo 3 metri. Si eu am vrut sa lovesc puternic … ca Roddick cand vezi pe reluare ca ii sare tricoul de pe el cand da. Am lovit – dupa parerea mea perfect – si traseul urmat de minge a fost : peste gard, peste trotuar, peste soseaua cu 2 benzi, peste celalalt trotuar, peste alt gard cu oprire la jumatea’ gradinii imprejmuite de al doilea gard.

Atunci am venit cu geniala maxima “Daca nu stim deloc tenis macar sa aratam ca jucatorii de tenis.” Si ne-am luat rachete Wilson, mingii Penn (folosite in circuitul Master Series 😀 ), chestii pentru incheietura mainii (care surpinzator chiar functioneaza), pantaloni 3 sferturi ca Nadal si un tricou asortat cu pantalonii 😉

Asta da viata ! Acum toti privitorii ne luau drept jucatori de jucatori. Adica cei care nu prea se pricep la tenis si cei care ne vedeau de la distanta. Cunoscatorii si aia de ne vedeau de la 2-3 metri stiau ce hram purtam. Concluzia : Aparentele inseala pana la un anumit punct.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.